Valabilitatea produselor

VALABILITATEA PRODUSELOR COSMETICE SI DE INTRETINERE

Toate produsele cosmetice si de intretinere pe care le folosim au o durata de viata limitata.
Exista doi parametri importanti de care trebuie tinut cont atunci cand utilizam acest tip de produse

a. durata de viata la raft - intervalul de timp cat un produs poate fi depozitat/expus in magazin fara ca acesta sa isi modifice caracteristicile chimice. Recomandam achizitionarea produselor doar din magazine de incredere. De multe ori un pret de raft foarte mic al unui produs original poate indica un lot de produse a carui durata de viata la raft a fost depasita.

Imagini pentru product valabilityb. termenul de valabilitate al produsului - este inscriptionat pe eticheta acestuia sub forma unui simbol grafic, o cutiuta cu capacul deschis, insotita de un numar(2M, 6M, 12M, 24M, 36M). Acest numar reprezinta numarul de luni de valabilitate a produslui si se calculeaza de la prima deschidere a ambalajului.

Atentie! Utilizarea produselor cosmetice sau de intretinere expirate poate cauza reactii alergice iar in unele cazuri poate duce la aparitia unor probleme grave de sanatate.

Datorita substantelor volatile pe care le contin, produsele cosmetice isi pot pierde din propietati mult mai rapid decat termenul indicat pe ambalaj. Pentru a preveni aparitia acestor situatii evitati sa lasati produsul cu ambaljul deschis o perioada de timp mai indelungata. Depozitarea produselor cosmetice trebuie sa se faca in locuri cu temperatura constanta, ferite de lumina directa a soarelui sau de umezeala excesiva.

Daca produsul capata un miros sau o culoare suspecta, va recomandam sa il aruncati pentru a evita utilizarea lui accidentala de catre dumneavoastra sau unul dintre apropiatii dumneavoastra.

CUM PASTRAM APARATELE DE TUNS IN CONDITII OPTIME

Instructiuni pentru intretinerea aparatului:

 • Pentru a pastra aparatul intr-o stare optima de functionare lamele trebuie curatate..Indepartati parul de pe lamele masinii de tuns cu o perie sau folositi un spray special pentru curatare
 • Ungerea masinii: Aplicati uleiul cu aparatul pornit,tinand aparatul cu lama in jos lasati uleiul sa actioneze aproximativ 2-3 minute apoi stergeti cu o laveta
 • Folositi produse adecvate pentru curatarea si ungerea masinii de tuns

Precautiuni de utilizare

 • Dupa dezambalarea produsului este necesar ca acesta sa nu fie pus in functiune 2-3 ore pentru a se elimina eventualul condens( in cazul in care produsul a fost transportat la temperaturi scazute sau pe vreme umeda, cetoasa)
 • Nu utilizati aparatul langa bazine sau vase de apa. Nu bagati aparatul in apa sau in alte lichide.
 • Folositi aparatul conform instructiunilor de utilizare.Verificati intotdeauna daca aparatul este in stare buna inainte de a-l folosi. Nu il utilizati daca prezinta semne de defectiuni sau daca a fost scapat pe jos.
 • IMPORTANT! Opriti intotdeauna aparatul cand nu il utilizati sau cand il curatati.
 • Nu lasati aparatul nesupravegheat in timpul functionarii.
 • Nu lasati aparatul pe nici un fel de suprafete in timpul utilizarii
 • In cazul defectarii aparatului contactati furnizorul.Nu incercati sa reparati aparatul.
 • Nu depozitati aparatul la indemana copiilor. Acest aparat nu este destinat uzului copiilor.
 • Lasati intotdeauna aparatul sa se raceasca inainte de a-l depozita.
 • Nu folositi alte accesorii decat cele recomandate de furnizor.

Toate aparatele electrice sunt in conformitate cu DIRECTIVELE 89/336/EEC (Electromagnetic compability)

Toate produsele electrice beneficiaza de o perioada de garantie de 12 luni.