Profesionisti

Programul Pro iWish

Programul Pro iWish se adreseaza  profesionistilor din domeniul frumusetii.  In program se pot inscrie doar persoane ce profeseaza in prezent ca make-up artist, cosmetician, estetician sau hair stilist si companiile ce ofera servicii de cosmetica si infrumusetare.

Membrii acestui program beneficiaza de o reducere de 15% la toate produsele achizitionate prin intermediul magazinului nostru online www.iwishcosmetics.com

Discountul nu se aplica produselor aflate deja la promotie, lichidare de stoc si nu se cumuleaza cu alte oferte speciale, discounturi sau reduceri.

Pentru a solicita accesul in programul Pro iWish este nevoie de urmatoarele:


1. Un cont creat pe magazinul nostru online;
2. Formularul de inregistrare Pro iWish pentru persoane fizice/juridice pe care il vom trimite pe adresa de e-mail completat cu toate datele solicitate;
3. O copie scanata a unui act de identitate/CUI firma apartinand titularului ce va fi trimisa pe adresa noastra de e-mail .
4. O copie scanata a diplomei de make-up artist sau a atestatului de cosmetician/ estetician ce va fi trimisa pe adresa noastra de e-mail impreuna cu celelalte acte cerute.

Dupa ce ati trimis informatiile dureaza pana la 7 zile  pentru a primi aprobarea aplicatiei dumneavoastra. Dupa confirmarea si activarea contului, la totalul facturii clientului inregistrat in baza noastra de date Pro iWish, se va aplica reducerea la suma totala de plata.

Atentie: Ne rezervam dreptul de a respinge aplicatia dumneavoastra sau de a solicita date suplimentare in cazul in care avem neclaritati.