Partener Barbershops!

Pentru a beneficia de preturile preferentiale trebuie urmati 3 pasi :

1. Crearea de cont in magazin

Selectati INREGISTRARE de pe pagina principala. Introduceti o adresa de email si o parola personala pentru creearea contului.

Intrati in sectiunea CONTUL MEU si completati adresele de expediere si facturare din sectiunea Agenda Adrese. Este necesar sa furnizati datele companiei dumneavoastra sau datele PFA: Codul Fiscal - CUI - si Numarul de la Registrul Comertului.

2. Trebuie sa ne cunoastem si astfel sa va putem conferi acces la preturile de Partener.

Ne puteti trimite un email pe contact@barberlife.ro, sau ne puteti contacta telefonic sau prin mesaj la numarul de telefon 0773 892 588, prin care sa ne cereti acces la contul de PROFESIONIST PARTENER, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Vom analiza cererea dumneavoastra, daca este necesar va trebui sa ne prezentati o diploma de frizer sau o copie dupa CUI, iar noi ulterior va vom activa contul de PROFESIONIST PARTENER.

3. Va puteti loga pentru plasarea de comenzi.

Dupa ce va conferim acces la contul de Partener, pe site vor fi afisate preturile preferentiale. In cazul in care nu se afiseaza, va trebui sa va delogati, sa goliti cache-ul , sau sa dati un refresh la pagina, dupa care sa va logati din nou.