Livrarea produselor


Transportul este 19.99 lei. Livrăm în toate localitățile din România, indiferent de km suplimentari. Partenerul nostru este DPD. Comandă de minimum 300 de lei, pentru a beneficia de livrare gratuită.

1. INFORMATII DESPRE LIVRARE

S.C. IWISH COSMETICS S.R.L  va livra PRODUSELE in cadrul termenelor mentionate pe MAGAZINUL ONLINE pentru PRODUSUL comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

In  cazul in care nu poate executa CONTRACTUL datorita faptului ca PRODUSUL sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru PRODUSUL sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 14 de zile.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, S.C. IWISH COSMETICS S.R.L  va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care S.C. IWISH COSMETICS S.R.L  primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea PRODUSELOR, S.C. IWISH COSMETICS S.R.L  poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

PRODUSELE comercializate de BARBERLIFE.RO pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, veti primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.

2. EXPEDIEREA COMENZILOR

Toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 - 13:00 sunt expediate in aceeasi zi, cu exceptia sarbatorilor legale si a perioadelor de promotie de tip Black Friday. 

Comenzile lansate dupa ora 13:00, in zilele de sambata si duminica sau in zilele libere prin lege vor fi operate si expediate in urmatoarea zi lucratoare.

In cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete. Cu toate acestea procesarea comenzilor confirmate nu poate depasi 10 zile.

Procesare comenzilor ce includ PRODUSE a caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra de ecommerce sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

3. MODIFICARE SAU ANULARE COMANDA

 
In cazul in care CUMPARATORUL doreste sa modifice sau sa anuleze o COMANDA a carui status este: "IN PROCESARE" sau "CONFIRMATA", acesta poate contacta Departamentul de Relatii Clienti prin email la adresa: contact@barberlife.ro sau telefonic, in intervalul orar 10.00 - 17.00, la numerele de telefon: 0773.892.588.
 
Telefonic se poate anula si o comanda a carei status este "EXPEDIATA" cu conditia ca aceasta sa NU fie inca preluata de catre firma de curierat. In situatia in care coletul a parasit sediul BARBERLIFE.RO, CLIENTUL are doar posibilitatea de a returna/refuza comanda.
 
 

4. MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE

Transportul produselor comandate pe BARBERLIFE.RO se face prin companiile ce ofera servicii de Curierat rapid partenere.

  • Tariful standard de livrare este de 19.99 lei pentru comenzi a caror valoare este mai mica de 300 lei.
  • Comenzile mai mari de 300 lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT prin firma de curierat
  • Termenul de livrare este in general de maxim 2 zile din momentul expedierii coletului in localitatile aflate in aria de acoperire a companiei de curierat partenere si de maxim 10 zile pentru localitatile ce nu se afla in aria de acoperire. Acesti termini pot fi depsiti in anumite cazuri precum perioade de promotii (Black Friday, Reduceri de Craciun, Campaniile de Paste etc.) sau perioade in care drumurile sunt impracticabile (inundatii, caderi masive de zapada etc.).
  • Produsele ce au ca si status : "Livrare in 3-5 zile lucratoare", vor fii livrate in termenul de 3-5 zile lucratoare de la momentul in care clientul este sunat de catre unul din operatorii Barberlife.ro  pentru a ne confirma comanda si acceptul termenului de livrare pentru acel produs. Produsele cu termen de livrare "3-5 zile lucratoare" beneficiaza de transport gratuit intodeauna.
  • Livrare se face in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la dumneavoastra acasa)
Coletul dumneavoastra este depozitat in vederea livrarii timp de maxim 5 zile de catre Curierul Rapid. In cazul in care nu ridicati coletul in acest interval, acest va fi returnat catre compania noastra.

 

In cazul in care aveti doua comenzi cu statusul „Inregistrata” si date identice de livrare/expediere, cele doua comenzi vor fi cumulate/unite din sistemul nostru. Prima comanda se anuleaza automat, iar produsele din prima comanda se adauga in a doua comanda.
 
Ca masura restrictiva pentru CLIENTII ce nu ridica PRODUSELE comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans.
In situatia in care CLIENTII ce au comenzi neridicate doresc sa comande produse cu plata in sistem ramburs acestia vor trebui sa achite in avans contravaloarea urmatoarei comenzi plus cea a transportului tur-retur pentru comanda neridicata anterior. Ulterior optiunea de plata in sistem ramburs va fi din nou disponibila la finalizarea comenzilor.