Lansarea de comenzi

COMENZI ONLINE

BARBERLIFE.RO NU impune cumparatorilor sai o comanda minima.

Pentru a putea lansa o comanda, mai intai trebuie sa va inregistrati pe siteul www.barberlife.ro

Odata ce contul a fost creat, achizitionarea produselor de pe www.iwishcosmetics.com nu este deloc complicata.

MODALITATI DE PLATA

BARBERLIFE.RO agreeaza in acest moment urmatoarele modalitati de plata pentru produsele afisate pe site-ul www.barberlife.ro

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare COMANDA. S.C. IWISH COSMETICS S.R.L  va emite catre CLIENT o factura pentru PRODUSELE si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. 
 
Platile se fac numai in moneda nationala – leu/lei.
Platile se pot efectua in sistem ramburs, plata online cu cardul bancar, prin depunere de numerar in cont, sau prin ordin de plata.
 
 • Plata in sistem ramburs: Se face in numerar, integral, la livrarea PRODUSELOR. In cazul livrarii COMENZII printr-o firma de curierat, plata COMENZII se face dupa verificarea integritatii ambalajului exterior (cutiei) de catre CLIENT. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.
 • Plata online cu cardul bancar - se face prin eBTpay. eBTpay este un procesator de plati online, gestionat de Banca Transilvania. Aceasta metoda de plata este destinata tuturor posesorilor de carduri emise sub sigla Visa, Mastercard sau Maestro din orice moneda.  
  Pentru efectuarea platii veti introduce numarul cardului dumneavoastra, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura dumneavoastra). Sunt acceptate si carduri emise in alte valute. Plata va avea loc in RON, in urma conversiei valutare la cursul Visa/Mastercard si cursul valutar al bancii emitente a cardului dumneavoastra.
  In momentul a anularii unei comenzi achitate online cu cardul bancar, se trimite automat email de anulare plata catre procesatorul platii, iar banii vor fi restituiti in contul dumneavoastra. De regula, acest proces dureaza aproximativ 3-5 zile lucratoare. Insa poate dura pana la 30 de zile conform conditiilor bancii emitente a cardului. 
  In cazul in care un client sustine ca nu i-a fost rambursata suma totala/partiala a comenzii nici dupa cele 30 de zile, Banca Transilvania poate furniza un cod RRN pe baza caruia clientul poate lua legatura cu banca emitenta a cardului si poate solicita rembursarea sumei.

  Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
  BARBERLIFE.RO nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
 • Ordin de Plata: Plata prin Ordin de Plata se face doar in baza facturii proforme emise de SC IWISH COSMETICS SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. 
 • Depunere de Numerar in Cont: Se poate face la oficiile Bancii Transilvania din intreaga tara in contul bancar mentionat in factura proforma emisa de SC IWISH COSMETICS SRL.
Pentru plata "online cu Cardul Bancar", prin “Ordin de plata” sau “Depunere de numerar in cont” expedierea comenzii se face doar dupa confirmarea platii.
 
Comenzile a caror metoda de plata  este "plata cu cardul bancar" vor fi procesate cu prioritate!
 
Atentie! Pentru clientii ce au comenzi neridicate din motive imputabile exclusiv acestora, plata se poate efectua online cu Cardul Bancar, prin Depunere de Numerar in Cont sau prin Ordin de Plata.
 

DEFINITII STATUS COMANDA

MODIFICARE SAU ANULARE COMANDA


In cazul in care CUMPARATORUL doreste sa modifice sau sa anuleze o COMANDA a carui status este: "IN PROCESARE" sau "CONFIRMATA", acesta poate contacta Departamentul de Relatii Clienti prin email la adresa: contact@barberlife.ro sau telefonic, in intervalul orar 10.00 - 17.00, la numerele de telefon:  0773.892.588
 
Telefonic se poate anula si o comanda a carei status este "EXPEDIATA" cu conditia ca aceasta sa NU fie inca preluata de catre firma de curierat. In situatia in care coletul a parasit sediul BARBERLIFE.RO, CLIENTUL are doar posibilitatea de a returna/refuza comanda.
 
O comanda ce nu a fost ridicata va avea ca si consecinta directa aplicarea unui sold pozitiv in contul clientului. Valoarea soldului este echivalenta cu costul transportului dus - intors mentionat de client in formularul de comanda. Un client care nu si-a ridicat o comanda va avea intotdeauna, ca si optiune viitoare de plata agreata, achitarea in avans (virament bancar) a produselor dorite.