Despre noi

 

Partener Barbershops !

Barberlife.ro este partenerul tau online cu produse de ingrijire si styling pentru barbati. Aici puteti gasi o multime de produse de la branduri importante din industria de grooming. Printre brandurile regasite in cadrul magazinului puteti gasi: NishMan, Marmara Barber, Barbicide, Clippercide, Wahl, Andis, Kiepe etc.

Magazinul a fost fondat in anul 2019 cu scopul de a va oferi produse profesionale  de cea mai buna calitate, produse ce se adreseaza exclusiv partii masculine. Incepand de atunci am fost intr-o continua cautare pentru a putea aduce pe piata din Romania o gama cat mai larga de produse ce se adreseaza doar barbatilor.

In cadrul magazinului Barberlife.ro puteti gasi o gama completa de produse pentru ingrijire. Pentru ingrijirea si stilizarea parului putei gasi zeci de produse de styling, sampoane si balsamuri de par, pudra de volum, fixative, lotiuni tonice sau grooming spray. Pentru ingrijirea barbii avem in portofoliu ulei de barba, sampon de barba, balsamuri de barba, ceara de barba etc. De asemenea pentru persoanele pasionate de barbieritul traditional va punem la dispozitie uleiuri pentru ras, crema de ras, pamatufuri pentru ras, after shave, briciuri, aparate clasice pentru barbierit. Tot in cadrul magazinului puteti gasi o multime de seturi cadou atat pentru barba cat si pentru par sau barbierit.

De asemenea dorim sa devenim unul dintre partenerii de nadejde ai afacerii tale, daca detii o frizerie sau un barbershop. Oferim o gama larga de produse necesare activitatii tale zilnice, la preturi preferentiale, atunci cand devii partenerul nostru. Vezi toate detaliile pe  pagina Profesionist Partener.